Asiakkaamme kysyvät meiltä aina silloin tällöin Oulun tehtaan säilöntäainetuotannosta ja joskus markkinoilla liikkuu myös väärää tietoa siitä, mitä tuotteita Oulussa valmistetaan. Nopeiten varmistut tuotteen alkuperästä katsomalla tuote-etikettiä, sillä jokaisesta Suomessa valmistetusta rehunsäilöntäaineesta löytyy Oulun tehtaan osoite:

Taminco Finland Oy
A subsidiary of Eastman Chemical Company
Typpitie 1, 90620 Oulu Finland

Ainoat kotimaiset rehunsäilöntäaineet valmistetaan Oulussa, josta ne toimitetaan joko kotimaan markkinoille tai vientiin. Kotimaille valmistettavat muurahaishappopohjaiset tuotteet ovat:

Lisäksi valmistamme kahta ketjutuotetta:

  • Hankkijan Prima
  • Mestarin Vahva (K-Maatalous)

Kotimaan markkinoilla myytävissä tuotteissa etiketti on aina suomeksi ja suomenruotsiksi, viennin etiketti on kohdemaan kielellä. Oulussa valmistettavia rehunsäilöntäaineita viedään Eurooppaan ja Venäjälle, joten tuotteissamme ei ole missään olosuhteissa esimerkiksi kiinankielistä etikettiä. Jakelijamme myyvät säilöntäaineet suoraan maatiloille, joten tuotteet eivät päädy myöskään jälleenmyyntiin muualle. Kaikista etiketeistämme löytyy aina Oulun tehtaan osoite, joten se on nopein tapa varmistaa tuotteen alkuperä.

Oulun muurahaishappotehdas on yksi maailman suurimmista muurahaishapon tuotantolaitoksista ja se työllistää yli 130 suomalaista työntekijää. Toivottavasti sinäkin valitset itsellesi aidosti kotimaisen, luotettavan rehunsäilöntäaineen.

Kysy lisää AIV-myyntitiimiltämme:

Virpi Holappa
Avainasiakaspäällikkö, Etelä-Suomi

 

Sami Saarikettu
Avainasiakaspäällikkö, Keski-Suomi

 

Risto Välimaa
Avainasiakaspäällikkö, Pohjois-Suomi ja ruotsinkieliset alueet

Edellinen uutinen
Seuraava uutinen
aiv-logo
Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä!

+358