Heinäkuun 6.-9. järjestetty OKRA-maatalousnäyttely oli jälleen yleisömenestys. Erityisesti aurinkoinen lauantaipäivä houkutteli paikalle messuvieraita sankoin joukoin, kokonaisuudessaan kävijöitä oli tänä vuonna yli 83 000.

Myös AIV:n osastolla kävi tasainen kuhina, kun messuvieraat tulivat tutustumaan osastoon sekä viereiseen eläinnäyttelyalueeseen. Varsinaiseksi hitiksi osastolla nousi ilmapallopiste, jossa Suomen 4H-liiton Juho jakoi uuden astiakeräyskampanjan kunniaksi lapsille ilmapalloja. Hieman vanhemmat asiakkaat tutustuivat osastolla esillä olleisiin AIV-säilöttyihin nurmi-, vilja- ja seosrehuihin sekä sikojen liemirehuun. Kokeiltavissa oli myös AIV Tuottolaskuri, johon liittyi niin ikään messukilpailun kysymys:

“AIV-säilöntään vaihtamalla rehun syönti-indeksi nousi 98 > 106. Kuinka paljon lisäkatetta 40 lehmän karja saa vuoden aikana?”.

Oikea vastaushan riippuu kuiva-aineesta, mutta noin 4000 euroa oli luku, jota haettiin. Testaa laskuri omilla tiedoillasi.

Arvonta suoritettiin kuitenkin kaikkien vastaajien kesken, ja onnetar nosti satojen lipukkeiden joukosta seuraavat voittajat:

1. palkinto: AIV-torkkupeitto (Lapuan Kankureiden kotimaista tuotantoa): Elina Nohteri
2. palkinto: AIV-juomapullo: Toni Laitinen, Sanna Kakriainen-Rouhiainen

Voittajiin on oltu yhteydessä sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistujille! Alla vielä tunnelmakuvia messupäivistä (klikkaa isommaksi).


Edellinen uutinen
Seuraava uutinen
aiv-logo
Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä!

+358