image

Kannamme vastuun turvallisuudestasi ja yhteisestä ympäristöstämme huolehtimalla käytöstä poistuvien AIV-pakkausten keräyksestä ja kierrätyksestä. Kierrätysprosessissa yhteistyökumppaninamme toimii Lassila & Tikanoja, joka hyödyntää astiat muovin jatkojalosteina. Palvelu on viljelijälle maksuton.

Pakkaamme AIV-tuotteet ainoastaan uusiin astioihin edistääksemme viljelijöiden työturvallisuutta AIV-liuosten varastoinnissa ja käytössä. AIV-astioiden suosituskäyttöikä on viisi vuotta oikein käytettynä. Ostamalla tynnyriin pakattua AIV-liuosta saat käyttöösi turvallisen astian myös tulevia irtoliuostoimituksia varten.

Kierrätykseen voi toimittaa astioita valmistusvuodesta riippumatta. Kierrätysjärjestelmä koskee 30 litran kanistereita ja 200 litran tynnyreitä. Palautukseen hyväksytään ainoastaan astioita, joissa on toimitettu seuraavia tuotteita:

  • AIV
  • Propcorn
  • Stabilizer Pig
  • Mestarin Vahva
  • Prima

Turvallisuussyistä emme voi ottaa vastaan muiden valmistajien säilöntäainepakkauksia.

Varmistathan, että astiat ovat ehjiä, puhtaita, etiketillä varustettuja ja tiiviisti korkilla suljettuja.

Vastuullinen Virtanen kerää AIV-astioita

AIV-astioita voi palauttaa kampanja-aikoina keräyspisteisiin, joissa yhteistyökumppaninamme toimii Suomen 4H-liitto. Nuoria työllistävä ja viljelijöille maksuton valtakunnallinen keräyskampanja kulkee nimellä Vastuullinen Virtanen. Tiedotamme keräysajankohdista erikseen.

Kysyttävää?
Pakkausten keräykseen ja kierrätykseen liittyvissä asioissa sinua palvelee:
Risto Välimaa
Asiakaspäällikkö,
Pohjois-Suomi ja ruotsinkieliset alueet
Sami Saarikettu
Asiakaspäällikkö,
Keski-Suomi
Saana Orkola
Asiakaspäällikkö,
Etelä-Suomi
aiv-logo
Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä!

+358