image

Bakom de finländsk förstklassiga livsmedlen finns en stark yrkeskunskap om ensilering. Urvalet av AIV-produkter innehåller ensileringsmodeller för olika foderväxter, skördeförhållanden, skördemetoder och silor – både för konventionell produktion och ekoproduktion.

Den enda inhemska

AIV-produkterna är de enda ensileringsmedlen som är tillverkade i Finland. De tillverkas i Uleborg enligt noggranna inhemska kvalitetsstandarder. Förbundet för Finländskt Arbete har beviljat AIV-produkterna märket Nyckelflaggan som erkänsla för den inhemska produktionen och det högklassiga inhemska arbetet.

Alla AIV-produkter har testats och godkänts av MTT i finländska förhållanden. Forskning om AIV-produkter görs aktivt tillsammans med bl.a. Luke, Helsingfors Universitet och utländska forskningsanstalter. Dessutom är vi med och bygger upp lantbruksbranschens framtid i olika innovationsprojekt.

Vi står till din tjänst

Över hundra finländska arbetare säkerställer AIV-produkternas förstklassiga kvalitet, och tryggar en fungerande beställnings-leveranskedja från fabriken i Uleborg fram till din gård.

AIV-teamet ger gärna råd i frågor som gäller val, användning och förvaring av produkter, och ger också råd vid andra ensileringsproblem efter att produkterna köpts. Närmaste inhemska ensileringsexpert finns på ett telefonsamtals avstånd!

Kontaktuppgifter

aiv-logo
Kontakt

Skicka ett meddelande och vi återkommer till dig så snart som möjligt!

+358