Tervetuloa Urakoitsijoiden Artturi-säilörehupäiville Jyväskylään 29.‒30.3.2017!

Ammattilaisten säilörehupäivillä käsitellään urakointia monitahoisesti, paneudutaan laadukkaan säilörehun tuottamiseen ja vaihdetaan käytännön kokemuksia urakoinnista. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa Artturi-UrakoitsijaPassi.
Tilaisuus on maksuton, majoitus omakustanteisesti. Tapahtuman järjestää Valion Artturi-tiimi ja AIV.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Keskiviikko 29.3.
11:00 Lounas
12:00 Esittäytyminen
12:30 Säilörehun laadun vaihtelu ja vaihtelun syyt Laura Nyholm, Valio Artturi
13:00 Säilönnän perusteet Arja Seppälä, Eastman AIV
13:30 Säilörehun laatu ruokintapöydän näkökulmasta Sari Perälä, Valio Artturi
14:00 Rehun pilaantumistavat ja niiden merkitys Risto Välimaa, Eastman AIV
14:30 Mitä asiakas odottaa? Antti Saari, Siltasaaren tila
15:00 Kahvi
15:30 Miten nurmisiemenlajikkeilla voidaan laajentaa/optimoida korjuuaikaa Jarmo Tervala, Hankkija
16:00 Maan tiivistymisen vaikutus satoon Jari Aspelund, Vianor Oy
16:30 Miten ratkaisen korjuujärjestyksen? Kalle Rönni, Silmu Contracting
17:00 Koneurakoitsijan riskienhallinta Janne Mäkikalli, OP
17:30 Yhteenveto päivästä
20:00 Illallinen
Torstai 30.3.
8:30 Palautteen antaminen ja vastaanottaminen, kommunikointi asiakkaan kanssa Tuija Tähtinen, Valmennuksen vire 
9:30 Työpajat:
Kopterihavainnot Juho Kotala, Helsingin Yliopisto
Lieteravinteiden hyväksikäyttö nurmella, lietetekniikka Ulla Heinonen, JAMK & Jaakko Kivelä, Agronic Oy
Pumput, hapon annostelu ja määrä, käyttöturvallisuus Sauli Holkkola, Happowa & Sami Saarikettu, Eastman AIV
Koneiden suojaus Timo Nissinen, Kemion Oy
Polttoainetehokkuus Samu Kaunisto, Hankkija
Lannoituksella hyötyä viljelijälle ja urakoitsijalle Ilkka Suur-Uski, Yara
Säilörehuanalyysipaja, urakoitsijan rehunäytteenottopalvelu Artturitiimi, Valio
12:30 Lounas
13.30 Artturi-passitentti
13.45 Työpajayhteenveto
14.45 Päätöskahvit

aiv_logo_green_RGB_v1     Artturi logo

Edellinen uutinen
Seuraava uutinen
aiv-logo
Yhteydenotto

Jätä meille viesti ja otamme sinuun yhteyttä!

+358